"Перебір в одязі", "Перетворився на блазня". У мережі коментують "фривольне" фото Кіркорова з пуделем, який стоїть на задніх лапах

Кіркоров: Моя найкраща роль у житті – дресирувальник!
Фото: ЕРА (архів, 2009 рік)

Російський співак Філіп Кіркоров 31 травня розмістив у мережі фото, на якому зображений у компанії пуделя, що стоїть на задніх лапах.

За словами Кіркорова, фото зробили у вихідні. На знімку артист зображений у жовтій сорочці, декорованій іграшками, білій кепці і джинсах із кольоровим принтом.

"Моя найкраща роль у житті – дресирувальник! Звертайтеся – дресирую артистів, сучок і псів. Дорого. Телефонувати директору", – підписав фото співак.

"Якийсь перебір в одязі", – зазначили користувачі мережі.

"Із чудового співака перетворився на клоуна, блазня", – написали в коментарях підписники.

"Фривольно", – прокоментували фоловери.

"Які гарні", – підтримали артиста шанувальники.

Контекст:

Кіркоров – російський співак і продюсер. 2008 року йому жали звання народного артиста України, після того як підтримав українську співачку Ані Лорак, яка живе зараз у Росії, на міжнародному пісенному конкурсі "Євробачення 2008". Указ про надання йому звання підписав на той момент президент України Віктор Ющенко.

Кіркорова занесено в базу даних українського сайта "Миротворець" за незаконне відвідування окупованого Росією Криму. У березні 2021 року Кіркоров у публікації на своїй сторінці в Instagram назвав Крим російським.

Росія окупувала Крим і Севастополь після силової блокади українських військових частин і незаконного референдуму 16 березня 2014 року. Приєднання півострова до РФ не визнають Україна і більшість країн світу.