Переможниця українського нацвідбору на "Євробачення 2019" Maruv підтримала російського учасника Лазарєва

Maruv (на фото праворуч): Я находилася на відбори на все життя
Фото: maruvofficial / Instagram

Українська співачка Maruv, яка мала їхати в Тель-Авів на "Євробачення 2019", заявила, що конкурс "Євробачення" пережив себе, але вона має намір дивитися його і наразі підтримує Сергія Лазарєва.

Переможниця українського нацвідбору на "Євробачення 2019", співачка Maruv, яка відмовилася їхати на конкурс, під час прямого ефіру в Instagram заявила, що дивитиметься номери всіх учасників конкурсу, але зараз уже підтримує представника РФ Сергія Лазарєва.

"Через моє гарне ставлення до Сергійка (і у нас із ним класна, цікава спільна історія є) буду його підтримувати. Але, крім цього, хочеться подивитися інші виступи, підтримати тих артистів, які робитимуть крутий перформанс і щось цікаве", – сказала співачка.

За словами Maruv, вона більше не має наміру брати участь у нацвідборі на "Євробачення".

"Усе, досить. Я находилася на відбори на все життя. Спасибі за те, що підтримували мене, але ще раз піти на відбір я не наважуся. Із темою конкурсу треба зав'язувати. Це вже пережило себе", – зазначила співачка.

У 2014 році Maruv під своїм справжнім ім'ям Анна Корсун брала участь у шоу "Голос країни" на "1+1". Її наставником був Сергій Лазарєв.

Конкурс "Євробачення" триватиме з 14-го до 18 травня в Тель-Авіві.

Співачка Maruv стала переможницею українського нацвідбору на "Євробачення 2019". Друге місце посів гурт Freedom-jazz, третє – Kazka.

25 лютого голова правління Національної суспільної телерадіокомпанії України (НСТУ) Зураб Аласанія повідомив, що під час переговорів представники НСТУ і Maruv не досягли згоди про її поїздку на "Євробачення 2019" до Ізраїлю.

Maruv у відповідь заявила, що щиро любить Україну, але "не готова виступати з гаслами, перетворюючи перебування на "Євробаченні" на промо-акції політиків".

26 лютого від участі в конкурсі відмовився гурт Freedom-jazz, 27 лютого – Kazka.

27 лютого в НСТУ заявили, що не відправлятимуть представника від України на "Євробачення 2019".