Переможці "Євробачення 2024" Nemo виступлять у Києві. Де і коли відбудеться концерт

Nemo – перші відкриті небінарні переможці "Євробачення"
Фото: ЕРА

Переможці "Євробачення 2024" Nemo, які представляли на конкурсі Швейцарію, виступатимуть навесні 2025 року з концертом у столиці України Києві. Про це 20 липня оголосили зі сцени організатори українського фестивалю Atlas United, повідомляє редакція "Музвар".

Наголошують, що Nemo готують прем'єру спільного треку з представницями України на "Євробаченні 2024", українськими співачками alyona alyona і Jerry Heil.

"Локацією шоу вже навесні стане клуб Atlas. Окрім власних треків, Nemo інтригують спільним треком з alyona alyona та Jerry Heil, який буде представлено на концерті", – ідеться в публікації.

Nemo поки офіційно не афішували приїзду в Україну. Про спільний виступ із переможцями "Євробачення 2024" також мовчать alyona alyona і Jerry Heil.

Контекст:

Представники Швейцарії Nemo (Немо Метллер) із піснею The Code посіли перше місце на "Євробаченні 2024". Це перша перемога Швейцарії на конкурсі після першого місця канадської співачки Селін Діон у 1988 році.

У листопаді 2023 року Nemo оголосили себе небінарною людиною і попросили використовувати щодо себе займенники "вони" / "їх". Цю інформацію опублікували на сторінці виконавців у Instagram.

Nemo – перші відкриті небінарні переможці "Євробачення".