"Перестане у трусах виступати з клітором назовні?" Maruv зацікавила підписників несподіваною заявою

Maruv повідомила, що "прощається" зі старим розділом свого життя

Фото: maruvofficial / Instagram

Українська співачка Maruv (справжнє ім'я співачки – Анна Корсун), яка регулярно виступає в Росії, 23 грудня розмістила в Instagram фрагмент чорно-білого музичного відео, у котрому на передньому плані позує сама співачка, а на задньому тлі рухомим рядком з'являється слово "прощавай".

"Усе добре має властивість колись закінчуватися. Цією піснею я хочу сказати "прощавай" старому розділу мого життя", – підписала вона публікацію.

Підписники переглянули відео понад 55 тис. разів, а в коментарях написали безліч припущень про те, який саме розділ у житті Maruv міг закінчитися.

"Панікуємо всією країною. Аню, що сталося?" – запитав sedin_pawa.

"Сподіваюся, ніхто не розлучається?" – поцікавилася b_r_a_n_d_y___.

"Що це означає? Maruv більше не буде?" – написав zhdanov_dimas.

"Перестане у трусах виступати з клітором назовні?" – прокоментував alekseisvr.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від MARUV (@maruvofficial)

Контекст:

Maruv народилася в Павлограді 15 лютого 1991 року. У 2019 році співачка стала переможницею українського нацвідбору на "Євробачення", однак відмовилася від поїздки, заявивши, що не готова виступати "з гаслами, перетворюючи перебування на "Євробаченні" на акції політиків".

Maruv живе в Україні, але часто виступає в Росії. У неї укладено контракт із Warner Music Russia. У липні 2020 року співачка зареєструвалася на російській платформі шведського стримінгового музичного сервісу Spotify. Була суддею шоу "Суперстар!" на російському каналі НТВ.