Пес Патрон після фото кота-блогера Степана з Тіною Кароль захотів лизнути Дорофєєву

Пес Патрон: Мін багато вже знайшов
Фото: patron_dsns / Instagram
25 травня на сторінці в Instagram, що належить українському псу Патрону, який разом із вибухотехніками Держслужби з надзвичайних ситуацій служить у Чернігові та допомагає вести розмінування території, з'явилося його нове фото. На знімку Патрон сумно лежить на підлозі.

"Лежу і думаю: мін багато вже знайшов, а ось лизнути [українську співачку Надю] Дорофєєву і зробити з нею фото ще не вдалося", – ідеться у коментарі до знімку.

У публікації не уточнюють, чому Патрону захотілося лизнути артистку, але раніше, український кіт-блогер Степан, якого Патрон привітав зі здобуттям престижної блогерської премії, позував на руках в української співачки Тіни Кароль.

Контекст:

Сторінку українського кота-блогера ведуть харків'яни. Степан також має свій блог у TikTok. Після нападу РФ на Україну кіт Степан разом із господарями переїхав до Франції та займається збором коштів на підтримку українських зоопарків.

Кіт став всесвітньо відомим після того, як у листопаді 2021 року американська співачка Брітні Спірс опублікувала його фото на своїй сторінці в Instagram. На той час на блог Степана було підписано приблизно 619 тис. фоловерів, а зараз їхня кількість зросла до 1,3 млн.

19 травня 2022 року кіт Степан став лауреатом престижної премії в індустрії інфлюєнсеров World Influencers and Bloggers Awards 2022.

Патрон джек-рассел-тер'єр. Йому два роки, розповідала пресслужба ДСНС 15 березня. "Він душа та талісман наших чернігівських піротехніків. Супроводжує їх завжди й всюди. До речі, дуже любить сир, тому наші хлопці при нагоді балують його смачненьким", зазначали рятувальники.

9 травня президент України Володимир Зеленський нагородив Патрона медаллю "За самовіддану службу".