Pink на Brit Awards 2019 презентувала номер, який поставили українські режисери

Pink заспівала під потоками води на сцені
Скріншот: PinkVideoVault / YouTube

Американська співачка Pink на Brit Awards 2019 презентувала номер, в основу якого ліг перформанс українського режисера Олега Боднарчука, а номер розробили режисери Наталія Лисенкова, Наталія Ровенська і Марія Григоращенко.

Українські режисери Наталія Лисенкова, Наталія Ровенська і Марія Григоращенко, американська компанія Freckled Sky і українська компанія Front Pictures створили номер для американської співачки Pink. Про це повідомляє The Village.

Номер було презентовано на британській музичній премії Brit Awards 2019.

В основі – перформанс, який Freckled Sky спільно з режисером Олегом Боднарчуком показали на Аmerica's Got Talent 2015 року.

"Це був єдиний номер, який я поставив не для якої-небудь зірки. І, як виявилося, він став номером-долею, і не тільки для мене. У далекому 2015 році в шоу Аmerica's Got Talent наш перформанс із водним екраном, минаючи кілька етапів, пройшов одразу до півфіналу і, здобувши золоту кнопку від журі, увійшов у десятку найкращих номерів проекту за всю його історію", – написав у Facebook Боднарчук.

Pink опинилася під потоками води просто на сцені.

"У Pink був дуже щільний графік, тому ми максимально намагалися впровадити в номер фрагменти хореографії з її туру. Усе відео відправляли артисту і хореографам із її команди, щоб вони паралельно могли вчити номер", – розповіла Лисенкова.

Відео: PinkVideoVault / YouTube

На церемонії Brit Awards 2019 Pink вручили нагороду "За видатний внесок у музику". Церемонія відбулася 20 лютого 2019 року в Лондоні.