Півторарічний син Ілона Маска заткнув вуха, коли його батько виступав на церемонії журналу Time

Навесні 2020 року Ілон Маск став батьком ушосте. Сина X AE A-XII йому народила канадська співачка Граймс

Фото: fostylen / Instagram

Засновник компаній SpaceX і Tesla, американець Ілон Маск, якому американський журнал Time нещодавно надав звання "Людина року – 2021", 14 грудня відвідав урочисту церемонію журналу в Нью-Йорку разом із сином X AE A-XII. Півторарічний малюк заткнув вуха під час виступу тата на заході. Про це 14 грудня повідомив американський таблоїд Entertainment Tonight.

У публікації зазначають, що син Маска був одягненим у джинси та симпатичний светр з екскаваторами й малюнками на дорожню тематику. Якоїсь миті хлопчик заткнув вуха.

"Можливо, X AE A-XII втомився від гучних оплесків і слів лестощів на адресу свого геніального батька. Маску це сподобалося, тому що він голосно розсміявся. Потім малюк закрив мікрофон тата, ніби натякаючи, що настав час звідси йти", – повідомляють у матеріалі.

14 грудня фото Маска із сином було опубліковано в Instagram.

Контекст:

Маск і Граймс стали парою 2018 року. У травні 2020 року в них народився син. У свідоцтві про народження вказано, що дитину звуть X AE A-XII, хоча спочатку її ім'я мало вигляд XÆA-12.

У вересні 2021 року Маск заявив, що вони з Граймс розійшлися через те, що його проєкти потребують від нього присутності у штаті Техас та закордонних відряджень, а Граймс здебільшого перебуває в Лос-Анджелесі. За словами Маска, вони з екскоханою і далі разом виховують свого сина.