"По очах видно – сумує". Автор студії "Квартал 95" показав те саме селфі, через яке Зінченко приревнував дружину до Зеленського

Дружина Зінченка Влада Седан вела церемонію, присвячену 30-річчю Української асоціації футболу
Фото: v.lada_sedan / Instagram
Український шоумен, автор студії "Квартал 95" Артем Гагарін, який був співведучим святкової церемонії, присвяченої 30-річчю Української асоціації футболу, 12 грудня розмістив у Instagram селфі, на якому зображений на сцені заходу із президентом України Володимиром Зеленським і своїми колегами – ведучими Владою Седан та Тімуром Мірошниченком.

"Те саме селфі із Зеленським на святкуванні 30-річчя Української асоціації футболу", – написав він, імовірно, маючи на увазі обставини, за яких було зроблено це селфі.

Тоді один із ведучих звернувся до президента із проханням про спільний знімок нібито від імені чоловіка Влади Седан, українського футболіста Олександра Зінченка.

"Зінченко написав дружині: "Без фотки із президентом не повертатися". Тому..." – заявив ведучий президенту.

"Є шанс не повертатися", – пожартував у відповідь Зеленський, а потім додав, що ця фраза – "наслідки старої професії".

Зінченка, який дивився трансляцію церемонії вдома, обурила репліка Зеленського, він вимагав повернути дружину додому.

"По очах Володимира видно – він сумує за "Кварталом" та друзями. Зараз бачаться вони нечасто. Зворушливе фото", – відреагували на знімок фоловери Гагаріна.

Контекст:

Зінченко та Влада Седан розписалися в березні 2020 року, весілля вони відсвяткували п'ять місяців по тому, на початку серпня. У червні 2021 року подружжя повідомило, що чекає на первістка. 1 серпня стало відомо, що в них народилася дівчинка. Батьки назвали доньку Євою.

Святкову церемонію, присвячену 30-річчю Української асоціації футболу, проводили в Національній опері 9 грудня.