Подкопаєва розповіла, як 18 років тому зважилася стати матір'ю для прийомного сина

Подкопаєва із чоловіком і дітьми живе у США
Фото: podkopayeva_official / Instagram

Українська спортсменка Лілія Подкопаєва 17 вересня, у День усиновлення, розповіла, як 18 років тому ухвалила рішення стати матір'ю для прийомного сина Вадима.

"Усиновлення – вибір серця, який ніколи не буває випадковим. 18 років тому моя дитина обрала мене, і цей момент назавжди змінив моє життя. Це не про кровні зв'язки, а про любов, яка росте в серці, коли ти стаєш батьком чи матір'ю. Батьківство – це про турботу, підтримку й відчуття нерозривного зв'язку. Це любов, яка перевершує все і назавжди об’єднує душі", – написала спортсменка.

Свій пост Подкопаєва проілюструвала чорно-білим фото, на якому її знято з усіма своїми дітьми й чоловіком, американським бізнесменом українського походження Ігорем Дубінським.

Фото: podkopayeva_official / Instagram

Контекст:

У 2005 році Подкопаєва повідомила, що стала матір'ю для прийомного сина Вадима. Дитині під час усиновлення було кілька місяців. На той момент спортсменка була заміжня за українським бізнесменом Тимофієм Нагорним. За рік після усиновлення спортсменка народила первістка – доньку Кароліну.

У квітні 2024 року Подкопаєва розповіла, що Вадим став студентом Технологічного інституту Джорджії Georgia Tech (Атланта, США). Вадим Нагорний вибрав спеціальність "промислова інженерія".

Крім сина Вадима та доньки Кароліни, у Подкопаєвої є молодша донька Евеліна, яку вона народила у шлюбі з Дубінським. Спортсменка разом із сім'єю проживає у США.