"Подумають, що ви економна версія". Фреймут дала поради для першого побачення

Фреймут: Не згадуйте колишніх ні за яких обставин
Фото: contemporary_manners / Instagram

Українська телеведуча й експертка з етикету Ольга Фреймут на своїй сторінці "Марафон сучасних манер" заявила, що на побаченні не варто обговорювати своїх колишніх, а також відповідально поставитися до вибору страв.

"Якщо починаєте нові стосунки, зробіть так, щоб старі залишилися назавжди в минулому. Бо, погодьтеся, не чесно так розпочинати нове життя. Людина вам довіряє, можливо, навіть уже закохалася, а ви ще досі думаєте про нього чи про неї. Це обман, я проти нього і етикет теж", – заявила Фреймут.

Вона наголосила, що говорити про колишніх коханих на побаченні заборонено.

 "Не згадуйте колишніх ні за яких обставин, навіть якщо випили просеко, вино, бренді й портвейн, усе одно не згадуйте. Навіть якщо будуть лізти вам в душу, усе одно кажіть: "Який сьогодні сонячний день, не хочу, щоб він був затьмарений нашим минулим", – сказала телеведуча.

Фреймут порадила уважно поставитися до вибору страв під час побачення.

"Коли замовляєте їжу – обережно. Ця деталь дуже важлива. Ніколи не замовляйте найдешевшу страву з меню, бо подумають, що ви така економна версія, яка на все ладна: "О, божечки, я готова все життя їсти бульбочку зі сметанкою. Тільки візьми мене у своє життя". Ні, ви знаєте собі ціну", – зазначила вона.

Найдорожчі страви, за словами Фреймут, теж замовляти не варто.

"Ніхто не хоче бути банкоматом", – додала вона.

Фреймут порадила орієнтуватися на вибір партнера й замовити страву в тій самій ціновій категорії.

Контекст:

Після повномасштабного вторгнення РФ в Україну Фреймут виїхала за кордон.

У телеведучої троє дітей, батько двох із них  доньки Євдокії (2017) та сина Валерія (2016)  телевізійний продюсер Володимир Локотко.

Батьком Злати (2006) є британець Ніл Мітчелл.