Поліція Лос-Анджелеса знайшла зірку серіалу "Доктор Хто" Таню Фір, яку вважали зниклою безвісти

Поліція знайшла Фір і відправила на медобстеження
Фото: tanyafear / Instagram
31-річну британську актрису Таню Фір 13 вересня знайшла поліція Лос-Анджелеса – артистку знайшли через чотири дні після її зникнення. Про це 13 вересня повідомив таблоїд Daily Mail із посиланням на інформацію, отриману від родичів Фір.

Вони повідомили, що після того, як поліція її знайшла, актрису шпиталізували, вона проходить обстеження.

Поліцейським вдалося знайти Фір завдяки повідомленню в соціальних мережах від користувачів, які написали, що бачили її в одному з магазинів міста.

Родичі знаменитості поки не називають причини, яка змусила Фір піти з дому без грошей і документів. У поліції відмовилися порушувати кримінальну справу за фактом її зникнення, пославшись на відсутність мотивів злочину.

Контекст:

Таня Фір дебютувала в кіно 1997 року. Окрім "Доктор Хто", найвідоміші серіали з її участю – "Дівчата", "Чисто англійські вбивства", "Зачистка", "Моя вечеря з Ерве".

13 вересня стало відомо, що родичі актриси звернулися в поліцію Лос-Анджелеса із заявою про її зникнення – востаннє вони бачили її 9 вересня. Після цього прихильники актриси запустили хештег #FindTanyaFear, сподіваючись, що хтось із користувачів мережі побачить її і поділиться інформацією. Фір прилетіла у США, щоб будувати кар'єру стендап-коміка.