Полякова: Якщо жінка бос, вона любить, щоб у ліжку її потягали за патли

Полякова: Коли навколо мене професіоналізм, я мишка, пташка, зайчик, кізонька
Фото: Оля Полякова / Facebook
Українська співачка Оля Полякова, відповідаючи на запитання ведучого шоу 2POpodcast, українського продюсера й репера Потапа (Олексія Потапенка) про стосунки із членами свого колективу, заявила, що в неї "битими були всі". Запис розмови з Поляковою оприлюднено 30 квітня на YouTube-каналі проєкту.

"Але ніхто не пішов, і не тому, що я плачу величезні гроші, – мене в моєму колективі дуже люблять. Вони знають, що я не зі зла, а якщо "несеться" щось", – заявила артистка.

Як приклад співачка розповіла історію, коли співробітники не підготували для неї костюм для переодягання.

"Я кажу: "Бл...дь, і що?!" Буває різне. Є люди – суки по життю, коли їм просто потрібно випити з когось кров. Я ніколи просто так кров не п'ю. По-перше, я за справу п'ю кров, а, по-друге, дуже люблю професійну роботу – коли навколо мене професіоналізм, я мишка, пташка, зайчик, кізонька, але коли навколо п...здець, вибачте за висловлювання, – я сука, коза і тварюка", – резюмувала артистка.

За словами Полякової, в особистому житті в неї все навпаки.

"Якщо жінка – бос, вона любить, щоб в ліжку її потягали за патли", – резюмувала артистка.

Відео: 2POpodcast / YouTube

Контекст:

Полякова – українська співачка, телеведуча й актриса. Вона дебютувала 2000 року, записавши альбом з 11 пісень "Приходи ко мне".

У 2008 році співачка презентувала трек "Суперблондинка", який став переломним у її кар'єрі. Із 2012 року Полякова співпрацює з українським продюсером Михайлом Ясинським.