Полякова висловилася на підтримку ЛГБТ-спільноти й розповіла, як відреагує, якщо в її доньок будуть одностатеві стосунки

Полякова: Мої діти зроблять вибір, і я його прийму, тому що я поважаю вибір кожної людини
Фото: Оля Полякова / Facebook

Українська співачка Оля Полякова 17 червня, відповідаючи на запитання фоловерів в Instagram, висловилася на підтримку представників ЛГБТ-спільноти й одностатевих прав.

"Полякова нещодавно зробила допис у соціальній мережі на підтримку Маршу рівності та ЛГБТ-спільноти. Публікація викликала бурхливу реакцію серед інтернет-користувачів, тож артистка вирішила відповісти на деякі найпровокаційніші коментарі фоловерів у прямому ефірі, – зазначено у пресрелізі. – На слова підписників, що під час війни проводити Марші рівності недоречно, артистка зазначила, що це був не парад, а мирна акція на підтримку необхідних законів про цивільне партнерство, а також про проблему булінгу та дискримінації".

Співачка також розповіла, якою буде реакція у разі, якщо її доньки віддадуть перевагу одностатевим стосункам.

"Скажу: "Доцю, будь щаслива, із ким ти вибрала, тому що я не можу тобі сказати, із ким тобі жити, якщо тобі подобаються жінки". Що, я можу відмовитися від своєї дитини? Мої діти зроблять вибір, і я його прийму, тому що я поважаю вибір кожної людини", – заявила співачка.

Вона згадала, як кілька років тому її на той момент дев'ятирічна дочка Аліса заявила, що є хлопчиком на ім'я Валєра.

"Що, я повела дитину до психлікарні? Ні! Я сказала: "Добре, якщо ти хочеш бути хлопцем, що тобі для цього треба?" Вона сказала, купити їй чоловічі плавки, тато їх купив. Дитина два роки проплавала в них, потім знову почала ходити в сукнях. Чого вона так зробила? Тому що її ніхто не лякав. Валєра кудись подівся, тому що мама нормально прийняла. Дитина в такому віці починає усвідомлювати, хто вона, коли цей процес проходить, вона визначається. Головне, її не чіпати", – додала Полякова.