Полякова зізналася, що після стрімкого схуднення знову набрала зайву вагу

На початку липня 45-річна Полякова зізналася, що їй вдалося позбутися зайвих 4 кг
Фото: Оля Полякова / Facebook

Українська співачка Оля Полякова після схуднення знову набрала зайву вагу. Про це вона повідомила 9 жовтня, розмістивши в Instagram Stories ролик, у якому її зафіксовано під час занять на біговій доріжці.

"Я повернулася в зал, тому що за останній тиждень уже піднабрала три кіло", – розповіла артистка.

В інтерв'ю, яке 9 жовтня опублікували на YouTube-каналі української ведучої Маші Єфросиніної, Полякова зізналася, що завжди легко худне влітку, але восени знову набирає вагу. Водночас Єфросиніна підкреслила, що Полякова схудла, "м'яко кажучи, різко".

"Я завжди худну на літо. Само виходить. Улітку в мене немає апетиту. Але тільки починається кінець літа і трошечки віє холодне повітрячко, я тут же починаю хотіти їсти. Але худіється воно саме по собі", – пояснила Полякова.

Контекст:

На початку липня 45-річна Полякова зізналася, що їй вдалося позбутися зайвих 4 кг. На той момент за зросту 180 см вона важила 66,6 кг. Незабаром співачка заявила, що досягла ваги, яку мала у 20 років, і важить 63,6 кг.

Коментуючи свої тренування, Полякова заявила, що "це шлях до нормальної психіки". "Тому що пиячити і їсти – не приводить до гарного настрою. Я так пробувала. Я сама пиячила два роки після початку повномасштабного вторгнення, але більше – усе, сил немає. Тому я вирішила піднімати собі настрій іншим шляхом", – сказала зірка.