Помер актор, який зіграв у фільмах "Ми з майбутнього" та "Битва за Севастополь"

Куницький помер на 36-му році життя
Фото: sergei_kynitskii / Instagram

35-річний російський актор Сергій Куницький помер на відпочинку.

Помер російський актор, зірка серіалу "Тест на вагітність", 35-річний Сергій Куницький. Про це 13 серпня повідомили на сторінці Московського Губернського театру у Facebook.

"Із великим сумом повідомляємо, що вчора від нас пішов наш колега, артист Сергій Куницький. Талановитий артист, світла, добра людина, Сергій прийшов до Московського Губернський театру з перших днів його існування і був одним із провідних акторів трупи... Яскравий, самобутній, із приголомшливим почуттям гумору і пластикою. Без нього неможливо уявити багато наших спектаклів", – ідеться в повідомленні.

Зазначають, що смерть Куницького була раптовою.

"Величезна, незбагненна втрата, яку неможливо поки ні усвідомити, ні прийняти. Сергію! Любимо, будемо пам'ятати, дякуємо тобі за талант і людське тепло. Співчуваємо рідним і близьким, тримайтеся", – написали в пості.

За інформацією інсайдера, причиною смерті міг бути тромб, що відірвався. Про це повідомляє "Федеральное агентство новостей". "Учора ввечері відчув біль у грудях, викликали "швидку". Поки вона їхала, він помер", – розповіла наближена до актора людина.

Актор відпочивав на Тамані.

Куницький знявся у фільмах "Битва за Севастополь", "Ми з майбутнього", серіалах "Тест на вагітність", "Крила Імперії", "Тульський Токарев", "Шеф", "Небо бачило все".