"Дупка в тебе – тільки цілувати". 26-річна Бех-Романчук у пікантному боді високо підняла ногу перед об'єктивом

Бех-Романчук: Усе своє життя я вчуся літати
Фото: marynabekh / Instagram
Українська легкоатлетка Марина Бех-Романчук 26 грудня розмістила в Instagram фото, на якому зображена з нижнього ракурсу в черевиках та чорному боді з високими вирізами в зоні бікіні.

Спортсменка позує в кадрі, стоячи на лівій нозі із закинутою головою. Зігнуту в коліні праву ногу легкоатлетка підняла вгору.

"Усе своє життя я вчуся літати і мрію навчитися ще краще! Це те, чим я живу, люблю, мотивуюсь і надихаюсь", – написала 26-річна спортсменка.

"Дупка в тебе – тільки цілувати", – відреагували в мережі.

"Ви неймовірна. Мотивуєте таких лінивих, як я, рухатися і хоча б трохи фізкультурою займатися", – написав один із шанувальників спортсменки.

Контекст:

Марина Бех-Романчук народилася 18 липня 1995 року в селі Морозів Хмельницької області. Вона чемпіонка Європи 2021 року зі стрибків у довжину у приміщеннях, срібна призерка чемпіонату світу 2019-го та чемпіонату Європи 2018 року.

Спортсменка заміжня за українським плавцем, срібним та бронзовим призером Олімпійських ігор у Токіо Михайлом Романчуком. Вони побралися у вересні 2018 року. Після весілля Марина Бех взяла подвійне прізвище.