Поплавський прокоментував чутки про те, що його студентки після виступів потрапляють "прямісінько в ліжко шефа"

Ректор Поплавський про студентів: Я їм допомагаю і морально, і матеріально
Фото: Михайло Поплавський / Facebook
71-річний ректор Київського національного університету культури і мистецтв Михайло Поплавський 10 вересня в ефірі каналу Live прокоментував чутки про романи зі студентками, озвучені журналістами програми "Новини. Live".

"Михайло Михайлович у чудовій формі, тому й не дивно, що йому приписують романи зі студентками – начебто після виступів дівчата потрапляють прямісінько в ліжко свого шефа", – ідеться в репортажі.

За словами Поплавського, він приймає всіх студентів.

"У них же різні ситуації, різні проблеми – того відрахували, у того гуртожиток, ту хлопець кинув. Ну, багато питань, коли вони як в останню інстанцію до мене йдуть. Я їм допомагаю і морально, і матеріально", – заявив ректор.

Контекст:

Михайло Поплавський народився в селі Мечиславка Кіровоградської області 1949 року. Із 1993 року він очолює Київський національний університет культури і мистецтв.  

1982 року у шлюбі із дружиною Людмилою в Поплавського народився син Олександр. 2009 року, після 30 років шлюбу, подружжя розлучилося.

У лютому 2020 року Поплавський називав себе вільним чоловіком, а 10 вересня 2021 року зізнався, що протягом кількох років живе із цивільною дружиною.