"Порожній зал ресторану, скрипаль і пелюстки троянд". Міністр Федоров розповів, як освідчився дружині

Михайло та Анастасія одружені з 2014 року
Фото: fedorova.an / Instagram
2 липня виповнилося рівно сім років від дня, коли міністр цифрової трансформації Михайло Федоров зробив пропозицію руки і серця своїй коханій Анастасії.

"Рівно сім років як я зробив пропозицію, від якої вона не змогла відмовитися. І вже у вересні буде сім років як ми чоловік і дружина. Пам'ятаю той спекотний день 2 липня. Пам'ятаю красивенну обручку, яку я купив на всі перші зароблені гроші в діджиталі", – згадує Федоров в Instagram.

За словами міністра, пропозиція для його коханої стала несподіванкою.

"Порожній зал ресторану (дякую знайомому адміністратору), скрипаль (дякую, тоді ще, slando), фрукти, вино і пелюстки троянд. Тоді за два тижні я написав: рівно 12 місяців після того, як я тебе вперше поцілував, два тижні, як я зробив тобі пропозицію вийти за мене заміж, і тиждень, як ми подали заяву в РАЦС. Ти перевернула мій світ! Бізнес і політика тепер стали лише інструментами, а не метою всього життя. Ти – головний проєкт мого життя, результатом якого будуть найщасливіші діти на всій Землі", – зазначив він і додав, що всі його слова й досі актуальні.

"Сім років, як я сказала "так" у відповідь на найбільш нервовий і невиразний спіч Михайла Федорова, але ж спікер він чудовий! За два тижні – вісім років, як ми разом (до цього кілька місяців свято вірила, що ми дружимо). А у вересні буде сьома річниця нашої сім'ї. Якщо повернути час назад, то хотіла б усе точно так само – таке саме чарівне весілля, зворушливе  освідчення і дахозривальний перехід із дружби в "ми живемо разом" за тиждень", – прокоментувала річницю Анастасія у своєму Instagram.

Контекст:

Михайло та Анастасія Федорови живуть у шлюбі з 2014 року. Вони обоє родом із Запоріжжя. Дружина віцепрем'єр-міністра закінчила факультет іноземної філології Запорізького національного університету.

У пари є дочка Марія (2017).