Потап, якому приписують роман із подругою Каменських, зустрівся із дружиною на публіці після розлуки, але утримався від спільних фото. Відео

Каменських і Потап спростовують чутки про розлучення, але не живуть разом
Фото: kamenskux / Instagram

Український співак Потап і його дружина, українська співачка Настя Каменських, після розлуки і роздільного проживання в різних країнах зустрілися в Юрмалі (Латвія) на міжнародному пісенному фестивалі, який організувала латвійська співачка Лайма Вайкуле. Відповідне відео опублікували 27 липня на сторінці фестивалю в Instagram.

На відео знято реакцію Потапа на виступ Каменських, яка заспівала українську версію свого хіта "Червоне вино". Дивлячись на дружину, Потап їй аплодував стоячи.

Попри спільне перебування на фестивалі, ні Потап, ні Каменських не опублікували спільних знімків у своїх мікроблогах, як це робили раніше.

Каменських присвятила свіжий допис своєму виступу на фестивалі, змовчавши про зустріч із Потапом.

Потап, зі свого боку, поділився в Instagram Stories знімками, на яких його знято із журналістками й шанувальницями.

Фото: realpotap / Instagram

Контекст:

Каменських і Потап (Олексій Потапенко) одружилися у травні 2019 року. Артисти виступали разом у дуеті "Потап і Настя" із 2006-го до 2017 року. Наприкінці 2017-го повідомили про припинення діяльності групи.

У мережі періодично виникають чутки про розлучення Каменських і Потапа, але подружжя їх спростовує, водночас живучи більшу частину часу окремо одне від одного. Останнє нове спільне фото подружжя оприлюднило в мережі в травні 2024 року.

11 червня український блогер Богдан Беспалов заявив, що в Потапа таємний роман із найкращою подругою Каменських – українською дизайнеркою Анною Андрійчук. Каменських й Андрійчук разом знімали блоги, відпочивали за кордоном і часто ділилися у мережі спільними дописами. Наразі вони не підписані одна на одну в Instagram. Причин цього ніхто з них не коментував.

Каменських на тлі чуток заявила, що не стикалася зі зрадами.