"Потужний бек-вокал", "формат "Євробачення", "кльовий балаган". Ведучий "Євробачення 2017" Мірошниченко розповів про другий півфінал нацвідбору

Мірошниченко назвав "готовий номер для великого "Євробачення"
Фото: timur.miroshnychenko / Instagram

Український телеведучий Тімур Мірошниченко, який вів "Євробачення 2017", прокоментував номери учасників нацвідбору на "Євробачення 2019", зокрема – групи Kazka, дуету Anna Maria та джаз-кабаре Freedom-jazz.

Український телеведучий Тімур Мірошниченко, який вів "Євробачення 2017", на сторінці в Instagram коротко охарактеризував усіх учасників нацвідбору на "Євробачення 2019".

Він заявив, що у співака Ivan Navi світла й позитивна пісня, але його будуть порівнювати з американським співаком Джастіном Тімберлейком. Дует Anna Matia, на його думку, презентував "формат "Євробачення", але, як стверджує Мірошниченко, формат "Євробачення" не перемагає на цьому конкурсі вже багато років.

"Kazka – пісня абсолютно в їхньому стилі, і це плюс. Є чудова мелодика народних інструментів і потужний бек-вокал. Але за бек-вокал голосувати не можна", – сказав він.

Щодо співачки Kira Mazur Мірошниченко сказав, що вона органічна, але, на його думку, велика кількість учасників нацвідбору, які виступають у стилі фолк, пішла не на користь їй.

"Laud – як же круто звучить цей співак і як же довго середньостатистичний слухач нашої країни буде не готовим слухати таку музику... Але мені видався трошки "порожнім" номер, Влад собою не зміг заповнити всю сцену. Хотілося якоїсь історії, якогось доповнення", – зазначив Мірошниченко.

Головним відкриттям другого півфіналу телеведучий назвав Khayat.

"Braii – непогана музика в навушники і слабенька для конкурсу. Freedom-jazz – ну клас же – кльовий балаган, музично, весело, змушує посміхатися, підспівувати і підтанцьовувати! Абсолютно готовий номер для великого "Євробачення" і беззаперечний переможець цього півфіналу", – написав Мірошниченко.

До фіналу за результатами другого півфіналу нацвідбору пройшли Kazka, Freedom-jazz і Anna Maria.

Отже, у фінал нацвідбору, який відбудеться 23 лютого, вийшли Yuko, Maruv (Анна Корсун), Brunettes Shoot Blondes.

64-й конкурс "Євробачення" триватиме 14-го, 16-го і 18 травня 2019 року в Тель-Авіві. У 2018 році переможцем стала представниця Ізраїлю Нетта Барзілай.