Працівника клубу, який розповів про смерть Децла, звільнили

Децл помер у гримерці нічного клубу
Фото: Кирилл Толмацкий / Facebook

Співробітника іжевського нічного клубу Posh Михайла Перевощикова звільнили після виходу програми "Прямой эфир", у якій він розповів про смерть репера Децла.

Хостес іжевського клубу Posh, у якому помер російський репер Децл, Анна заявила Super, що співробітника закладу Михайла Перевощикова, який заявив на програмі "Прямой эфир" на каналі "Россия 1", що був свідком смерті музиканта, не було в момент трагедії в закладі. Про це повідомляє "Рамблер".

"Михайла не було тієї ночі в клубі. Саме в той момент він виїхав із нашого закладу. Усе, що він говорить на програмі, – неправда, тому що його не було і він не може цього знати", — заявила хостес.

Арт-директор закладу Лана Шенкнехт розповіла, зміна Перевощикова закінчилася раніше: він пішов о 23.30, а Децлу стало зле приблизно о першій годині ночі.

"Цієї людини не було. До того ж зранку, мабуть, побачивши в новинах повідомлення про смерть Децла, він запитав у мене в соцмережах: "Що трапилося?" Коли ми поцікавилися, навіщо він збирається на програму, відповів: "Заради свободи слова", – заявила Шенкнехт.

Вона також зазначила, що Перевощикова звільнили, але це, за словами арт-директора, не пов'язано з його свідченням.

"Буквально два дні тому він серйозно нахамив своєму керівництву", – пояснила вона.

35-річний репер Децл (Кирило Толмацький) помер у ніч на 3 лютого після виступу в російському місті Іжевську. За попередніми даними, музикант помер через зупинку серця.

Було опубліковано відео спроб медиків реанімувати Децла в гримерці.