Пресняков про COVID-19: Я перехворів настільки жорстко, що вийшов ледь живим

Пресняков: Я дивом виборсався
Фото: presnyakovvladimir / Instagram
Російський співак Володимир Пресняков у тяжкій формі перехворів на COVID-19. Про це він розповів у інтерв'ю, опублікованому 10 квітня на сайті "Собеседник".

За словами Преснякова, якби дружина, співачка Наталія Подольська не наполягла на його госпіталізації, незрозуміло, чим би все закінчилося.

"Я перехворів настільки жорстко, що вийшов ледь живим. Якби не Наташа, я не знаю, як би закінчилася моя хвороба. Я б ніколи не поїхав у лікарню. Але вона наполягла. Коли приїхав у клініку, лікарі мені сказали: "Становище дуже серйозне". Я дивом виборсався. Зараз у мене є антитіла. Але коли вони зникнуть, обов'язково вакцинуватимуся. Моя мама вже зробила щеплення – я її вмовив", – розповів Пресняков.

Він не уточнив, коли саме заразився коронавірусом.

Контекст:

Спалах коронавірусної інфекції виник наприкінці 2019 року в Китаї. 11 березня 2020 року Всесвітня організація охорони здоров'я оголосила поширення коронавірусу пандемією.

За даними американського Університету Джонса Гопкінса, у Росії станом на 12 квітня виявлено 4,6 млн випадків зараження коронавірусом. Приблизно 102 тис. людей померло.