Принц Гаррі та Меган Маркл попросили Єлизавету II про зустріч

ЗМІ повідомляли, що принц Гаррі та Меган Маркл планують хрестити свою доньку Лілібет у Віндзорі
Фото: EPA
Принц Гаррі та його дружина Меган Маркл, які  проживають у США, подали заявку на аудієнцію з королевою Великобританії Єлизаветою II. Про це 4 вересня написав таблоїд The Sun.

Гаррі та Меган планують познайомити королеву з її тезкою, правнучкою Лілібет, якщо Єлизавета погодиться зустрітися з ними.

Журналісти зазначили, що королева поки не дала відповіді, але вона, "як і раніше, дуже любить Гаррі та хотіла б побачити Лілібет і її брата Арчі".

16 липня видання Daily Mail повідомило, що принц Гаррі та Меган Маркл планують хрестити свою доньку Лілібет у Віндзорі.

Контекст:

Лілібет (Лілі) Діана Маунтбеттен-Віндзор народилася 4 червня в лікарні міста Санта-Барбара (Каліфорнія). Вона – друга дитина принца Гаррі та його дружини Меган. У неї є старший брат Арчі (2019).

Лілібет стала першою дитиною в історії британської королівської родини, яка народилася у США, оскільки герцог і герцогиня Сассекські за півтора року після весілля, у січні 2020 року, відмовилися від королівських повноважень і покинули Великобританію. Королева Великобританії Єлизавета II не стала позбавляти їх титулу. Водночас у свідоцтві про народження Лілібет, яке було видано 23 червня, герцогиню Сассекську вказано без королівського титулу.

Наразі принц Гаррі разом із дружиною та дітьми проживають у США – у престижному поселенні Монтесіто (Каліфорнія).