Продюсер Меладзе на тлі чуток про розставання із Брежнєвою присвятив їй пост про кохання. Вона не відреагувала

Брежнєва й Меладзе таємно одружилися 2015 року
Скріншот: TAUBENFEDER1 / YouTube
Український продюсер Костянтин Меладзе, який проживає в Італії, 22 листопада розмістив в Instagram дитяче фото своєї другої дружини, української співачки Віри Брежнєвої.

"22.11" – написав він, додавши замість року зображення у вигляді серця. Пізніше Меладзе доповнив текст фразою з пісні своєї дружини: "Любовь спасет мир".

Коментарі до публікації автор посту обмежив. Брежнєва ніяк не відреагувала на присвячений їй пост, який уже зібрав майже 3 тис. лайків. Не активна співачка і на своїй сторінці в Instagram.

Меладзе розмістив фото дружини після того, як ЗМІ почали писати про їхнє розлучення. Зокрема, про це повідомляли на сайтах ТСН і "Фокус" із посиланням на інформацію, опубліковану в російських ЗМІ.

Контекст:

Брежнєва й Меладзе таємно одружилися 22 жовтня 2015 року в Італії. Спільних дітей у пари немає.

До війни подружжя будувало кар'єру в Росії. У березні 2022 року Брежнєва повідомила, що після нападу РФ на Україну покинула РФ і живе в Італії. "Я волонтерю в пункті гуманітарної допомоги в Італії, де перебуваю вже майже місяць", – написала тоді артистка.

Її чоловік замовчує напад РФ на Україну. За словами українського шоумена Андрія Данилка, який підтримує зв'язок із продюсером, Меладзе "дуже важко їхав із Росії".