"Профнепридатна". Садальський різко висловився про російську акторку

Садальський: Це було просто жахливо, я ледве витримав перший акт
Фото: stassadal / Instagram

Російський актор Станіслав Садальський поділився враженнями від візиту в Театр на Таганці.

Російський актор Станіслав Садальський у коментарі виданню Teleprogramma.pro прокоментував акторські дані доньки акторки Ірини Апексімової, Дар'ї Авратинської.

"Одного разу я прийшов у Театр на Таганці подивитися спектакль "Снігуронька", де головну роль грала донька Ірини Апексімової. Це чудова п'єса Островського, але поставлена вона так, що навіть не видно облич акторів. На мій особистий погляд, Дар'я профнепридатна, але водночас вона царює на сцені. Це було просто жахливо, я ледве витримав перший акт", – зізнався Садальський.

Він зазначив, що для Апексімової донька важливіша за колектив.

"Але все-таки це театр. Тоді потрібно створювати свою приватну антрепризу і платити за доньку. Апексімова зробила гарний театр, але сімейність ні до чого доброго не приведе", – заявив він.

Садальський заговорив про доньку Апексімової, коментуючи політику Театру Олега Табакова "Табакерка", який залишають актори, у пріоритеті яких опиняється кінематограф.

"Я ненавиджу в театрі кумівство. А [художній керівник "Табакерки"] Володимир Машков, на мій погляд, успішно дає раду цьому явищу. Немирович-Данченко правильно казав, що театр стоїть на розтоптаних акторських самолюбствах", – підкреслив Садальський.

Ірина Апексімова є директоркою Московського державного театру драми і комедії на Таганці з березня 2015 року.

Доньку Дар'ю Авратинську вона народила 14 березня 1994 року від актора Валерія Ніколаєва. Дівчина взяла прізвище своєї прабабусі за лінією матері.