Психологиня Холоденко: Я – лузерка. Я зобов'язана це визнати

Холоденко: Я так і не скинула ще 10 кілограмів
Фото: kholodenkon / Instagram

Українська психологиня і телеведуча Наталія Холоденко зізналася, що у 2020 році не виконала багато з того, що було заплановано. За словами психологині, вона змушена це визнати, щоб зробити новий ривок.

Українська психологиня Наталія Холоденко заявила, що вважає себе лузеркою, оскільки не змогла здійснити дані собі обіцянки. Про це вона написала 20 жовтня на своїй сторінці в Instagram.

"Я – лузерка. Я зобов'язана це визнати! Чому так жорстко? Тому що мої досягнення – не заради медалей, вони для мене особисто. Я зобов'язана більше, можу більше, хочу більше", – заявила психологиня.

За словами Холоденко, у 2020 році вона не виконала багато з того, що планувала.

"Я так і не скинула ще 10 кілограмів, не почала ремонт у новій квартирі, знову не написала книгу після десятка клятв", – написала вона.

Холоденко зазначила, що її список невиконаних обіцянок досить довгий. Психологиня зізналася, що якби не визнала, що її досягнення недостатні, то не змогла б зробити в перспективі новий ривок.

"Якщо я себе не поставлю в цю точку нуль, то нічого, крім польоту вниз, більше не станеться", – резюмувала психологиня.

Холоденко народилася 1983 року в Черкасах. У 2017 році вона брали участь у проєкті "Танці з зірками" на каналі "1+1". Холоденко виховує сина Ларіона (2013) і дочку Вів'єн (2019).

Холоденко бере участь у зніманні передачі "Все буде добре" на каналі СТБ.