"Путіне, щоб ти здох". У Данилка розповіли, як відбулися його концерти у США й Канаді і скільки він передав на ЗСУ

Благодійні концерти Данилка у США й Канаді загалом відвідало 10 тис. глядачів
Фото надала команда Данилка

Український шоумен Андрій Данилко, який виступає в образі української співачки Вєрки Сердючки, завершив благодійний концертний тур США й Канадою, відвідавши впродовж двох тижнів Маямі, Чикаго, Нью-Йорк, Торонто, Сан-Франциско і Лос-Анджелес. Фото з концертів інтернет-виданню "ГОРДОН" надала команда артиста.

Загалом концерти відвідало приблизно 10 тис. глядачів.

"Усі вони, включно з американцями, не лише підспівували зірці, а й залюбки скандували: "Путіне, щоб ти здох!", закликаючи всесвіт нарешті здійснити заповітну мрію кожного українця", – наголошують у пресрелізі.

Під час концертів Данилко разом із благодійними фондами Stand With Ukraine Foundation (Лос-Анджелес), Dignitas (Нью-Йорк, Маямі) та Help Heroes of Ukraine (Чикаго) провів серію аукціонів на підтримку ЗСУ.

Повідомляють, що портрет українського президента Володимира Зеленського авторства данської художниці пішов із молотка за $2,9 тис., а футболку Данилка з написом Russia Goodbye купили за $3 тис.

"Усі виручені на аукціонах кошти фонди витратять на закупівлю дронів та виконання інших запитів від ЗСУ", – ідеться в релізі.

Контекст:

Данилко став дуже популярним після того, як почав виступати в ролі провідниці Вєрки Сердючки. Уперше він вийшов на сцену в цьому образі 1 квітня 1993 року на "Гуморині" в Полтаві. 2008 року Данилку надали звання народного артиста України.