Путіністка Доліна заявила, що невідомі виманили в неї 180 млн руб. У її Instagram повідомляють, що всі гроші вона переказала бригаді "Азов"

Невідомі переконали Доліну позбутися нерухомості, а гроші переказати на "безпечний рахунок"
Фото: larisa.dolina.official / Instagram

Російська виконавиця пісень Лариса Доліна 13 серпня в Telegram поскаржилася, що стала жертвою "дуже хитрих і спланованих дій".

За словами путіністки, люди, із якими вона контактувала, нібито перебувають в Україні.

"За цим фактом порушили кримінальну справу, мене визнали потерпілою, а на мою квартиру наклали арешт. Шахраї перебувають на території України і щойно вони виклали в соцмережах нібито від мене звернення жахливого характеру, у якому немає жодного слова правди", – поскаржилася на камеру Доліна.

Інших подробиць вона наводити не стала, але російське видання "Фонтанка" пише, що Доліна нібито під тиском "телефонних шахраїв продала квартиру й переказала їм понад 180 млн руб."

Російське видання StarHit уточнює, що невідомі, прикинувшись працівниками спецслужб, переконали Доліну в тому, що їй треба продати нерухомість, оскільки нею зацікавилися шахраї.

"Артистка квартиру оперативно продала і так само оперативно, як їй порадили зловмисники, переказала гроші на свій "безпечний рахунок", – ідеться в публікації.

Водночас на сторінці Доліної в Instagram розміщено пости із закликами донатити на підтримку українських захисників, пише ТСН. Сторінка артистки в Україні недоступна для перегляду.

У публікації від імені артистки йдеться, що насправді вона свідомо продала свою нерухомість, щоб переказати гроші на підтримку бригади Національної гвардії України "Азов" і в такий спосіб реабілітуватися перед українцями.

Фото: larisa.dolina.official / Instagram

Контекст:

Доліна підтримує нелегітимного російського президента Володимира Путіна й повномасштабну війну, яку розв'язала країна-агресор РФ проти України.

Артистку занесено в базу сайта "Миротворець" як співучасницю злочинів російської влади проти України та її громадян. Вона виправдовує і підтримує відкритий військовий напад РФ на Україну. Доліна також незаконно перетинала кордон України. Їй заборонено в'їзд у країну.