Ратаковські засвітила бюст з верхнього ракурсу

Ратаковські: Бути обличчям Versace завжди було моєю мрією
Фото: emrata / Instagram
Американська модель Емілі Ратаковські 24 січня розмістила в Instagram добірку фото й відео, знятих для промо весняно-літньої колекції 2023 року італійського модного дому Versace.

Ратаковські позувала у фіолетовій сукні-пеньюарі з корсетом і глибоким декольте, діадемою й фатою на голові. На першому фото вона показала бюст із верхнього ракурсу. Також модель знялася на підлозі та продемонструвала образ на повний зріст.

Ратаковські звернулася до власниці бренда Донателли Версаче. Модель показала фото, де продемонструвала інші речі з нової колекції цього модного дому.

"Versace SS23. Насправді немає слів. Дякую, Донателло, за цю неймовірну честь. Бути обличчям Versace завжди було моєю мрією, і мені доводилося постійно щипати себе на знімальному майданчику, щоб переконатися, що я справді там!" – написала Ратаковські.

Контекст:

Емілі Ратаковські народилася 1991 року у Великобританії. У 14 років вона підписала контракт із модельним агентством Ford Models. Працювала з брендами одягу Forever 21 і Nordstrom, здобула популярність у модельному бізнесі після роботи з фотографом Тоні Дюраном.

Ратаковські вийшла заміж за американського актора Бір-Маккларда в лютому 2018 року. 8 березня 2021 року в пари народився син.

У липні 2022 року американські ЗМІ повідомили, що Ратаковські розлучається з чоловіком через його зради.