Репера Снупа Догга запрошено як діджея на весілля Брукліна Бекхема та Ніколи Пельтц

Репер Снуп Доґґ виступить на весіллі Брукліна Бекхема та Ніколи Пельтц 9 квітня

Фото: snoopdogg / Insatgarm, brooklynbeckham / Insatgarm

Американського репера Снупа Догга запрошено як діджея на весілля старшого сина британського футболіста Девіда Бекхема і дизайнерки Вікторії Бекхем, 22-річного Брукліна Бекхема, який 9 квітня одружується з 27-річною американською актрисою Ніколою Пельтц. Про це 23 січня повідомив британський таблоїд The Sun.

У публікації наголошують, що Снуп Догг не лише розважатиме гостей на весіллі, а ще й влаштує для Брукліна галасливий парубочий вечір у Лас-Вегасі.

"Весілля Брукліна буде великою подією. Мій приїзд і виступ стануть подарунком йому та його дружині у їхній великий день. Та й ніщо так не запустить вечірку після першого танцю, як сет від Снупа Догга. Танцпол буде у вогні", – цитує видання репера.

19 січня The Sun написав, що церемонія одруження пари відбудеться у Флориді в маєтку батька Ніколи, американського мільярдера Нельсона Пельтца. Брати Брукліна будуть на весіллі шаферами. Серед запрошених гостей – американська модель Джіджі Хадід, американська актриса Ніколь Річі, а також британський шеф-кухар Гордон Рамзі з дружиною.

Хрещеного батька Брукліна Бекхема, британського співака Елтона Джона на весіллі не буде через запланований концертний тур.

Контекст:

Бруклін Бекхем і Нікола Пельтц почали зустрічатися восени 2019 року. У липні 2020 року Бекхем зробив Пельтц пропозицію, і вона відповіла йому згодою.

У жовтні стало відомо, що пара перенесла весілля на 2022 рік. Причиною рішення стало небажання закоханих обмежувати себе в кількості гостей через пандемію коронавірусу.

У грудні 2020 року Бекхем і Пельтц підписали шлюбний контракт.