Рибчинський, Поплавський і торт із вусами. Зібров показав, як відсвяткував 67-річчя в компанії сім'ї й друзів. Фото photo icon

Зібров: Я щиро дякую вам за теплі та добрі слова, усі світлі побажання
Фото: pavlo_zibrov / Instagram

Народний артист України Павло Зібров 21 червня відсвяткував своє 67-річчя в колі сім'ї та друзів. Знімки, зроблені під час святкового заходу, він розмістив у мережі 24 червня.

"Дорогі друзі, колеги, фани, народ України – я щиро дякую вам за теплі та добрі слова, всі світлі побажання! Ще в процесі обробки, але все бачу та читаю. Дякую від усього серця. Нехай ваше добро вертається вам сторицею", – написав Зібров.

На головному фото він позує разом із дружиною Мариною та їхньою дочкою Діаною.

Фото: pavlo_zibrov / Instagram

На іншому знімку іменинник позував у компанії українського поета Юрія Рибчинського й президента Київського національного університету культури та мистецтв Михайла Поплавського.

Фото: pavlo_zibrov / Instagram

Зібров, якого називають "головним вусанем країни", також сфотографувався зі святковим тортом із декором у вигляді вусів.

Фото: pavlo_zibrov / Instagram

Контекст:

Зібров народився 1957 року в селі Червоне Вінницької області. Закінчив оркестровий, а згодом вокальний факультет Київської консерваторії імені П.І. Чайковського. Був солістом Державного естрадно-симфонічного оркестру України. З 1994 року – директор і художній керівник власного Театру пісні. Викладає вокал у Національному університеті культури та мистецтв.