Російська актриса-опозиціонерка Лазарєва: Що мені тепер втрачати? Мене зараз можна лише вбити

Лазарєва: Якщо у вас закінчуються сили, будьте люб'язні зупинитися і відновитися
Фото: lazarevatut / Instagram
Російська комедійна актриса Тетяна Лазарєва зізналася, що була на межі суїциду через бойкотування її на телебаченні РФ у зв'язку з участю в опозиційних протестах.

Російська комедійна актриса Тетяна Лазарєва в ефірі YouTube-каналу "Петя любит выпить" 18 лютого заявила, що їй уже нічого втрачати.

Лазарєву позбавили роботи на телебаченні через її громадянську позицію.

"Я почуваюся достатньо вільно в нашій країні. А що мені тепер втрачати? Мене зараз можна лише вбити. Тому я не боюся говорити те, що думаю. Я поважаю людей з інакшими поглядами і хочу, щоб вони теж поважали мене",  заявила Лазарєва.

Актриса зазначила, що її чоловік і колега Михайло Шац порушував питання про її працевлаштування на каналі, але йому відмовили.

Лазарєва зізналася, що її досі турбує емоційно-психологічний стан, оскільки три роки тому вона перебувала на межі нервового зриву і готова була зважитися на самогубство.

"З віком викликів стає все більше, випробувань стає все більше. Потрібно пам'ятати, що ти перший для самого себе. Що ніхто про тебе не подбає, окрім тебе самого. Головне – не перетворюватися на ганчірку. Я тоді була виснаженою морально, довела сама себе. Ще пам'ятайте, що якщо у вас закінчуються сили, будьте люб'язні зупинитися і відновитися. Потрібно зовсім інакше ставитися до себе", – заявила Лазарєва.

Чоловік Лазарєвої Михайло Шац працює на каналі СТС. Він веде шоу "Дело было вечером".

Актриса 2017 року заявила, що в неї більше немає професії.

Лазарєва найбільш відома за комедійним серіалом "33 квадратні метри", як ведуча програм "Гарні жарти" і "Це моя дитина!" на СТС.

У 2011–2012 роках у Москві відбулися численні акції протесту проти скорочення політичних свобод. Лунали вимоги реформи політичної системи, проведення дострокових парламентських і президентських виборів (підсумки виборів у Думу і перемогу Володимира Путіна у президентській кампанії опозиціонери визнали нелегітимними), звільнення політичних в'язнів.