"Росіяни стали токсичним народом". Дружина Макаревича розповіла, як у Марокко відреагували, дізнавшись, що вона не з Росії

Кляйн і Макаревич проживають в Ізраїлі
Фото: Андрей Макаревич / Facebook
Дружина фронтмена російського гурту "Машина времени" Андрія Макаревича, ізраїльська бізнесвумен українського походження Ейнат Кляйн 26 вересня в Instagram навела приклад короткої розмови в Марокко.

"Найпопулярніший small talk у готельних ліфтах у Марокко сьогодні:

– Russia?
– No, Israel.
– Ah, shalom, welcome, Israel is very good!

[– Росія?
– Ні, Ізраїль.
– О, шалом, ласкаво просимо! Ізраїль – це дуже добре!]

Полегшене зітхання", – написала вона.

"Ах, як це справедливо! На жаль, росіяни стали токсичним народом... Опустили нас нижче за плінтус. Дно", – зазначила підписниця mail5006.

Контекст:

Кляйн – четверта дружина Макаревича. Вона народилася й виросла в Києві. Макаревич і Кляйн одружилися 26 грудня 2019 року. 30 березня 2022 року в них народився в Тель-Авіві (Ізраїль) син Ейтан. Він став первістком для Ейнат Кляйн і четвертою дитиною для Макаревича.

Макаревич підтримує Україну від початку воєнної агресії Росії. Музикант назвав президента РФ Володимира Путіна вождем, який здатний натиснути на ядерну "червону кнопку" і на реальному прикладі показав, як відбувається зомбування людей.

У травні скасували концерти "Машины времени" в російських містах. На початку вересня російське міністерство юстиції занесло Макаревича до списку "іноземних агентів".