Саніна порадила блогеру змінити професію після того, як він попросив її пояснити, чому The Hardkiss більше не виступає в Україні

Саніна: Скучнішого блогінгу я ще не бачила. То не ваше
Фото: roman__caesar / Instagram

Український музичний оглядач Роман Бутурлакін 7 червня в Instagram опублікував реакцію української співачки Юлії Саніної на відео, у якому він поділився враженнями від відвідування сольного концерту артистки.

Бутурлакін підкреслив, що сам купив квиток на концерт Саніної, а потім поділився зі своїми підписниками враженнями.

Оглядач зізнався, що концерт був мелодійним і красивим, але дещо неповноцінним. Бутурлакін звернув увагу, що співачка виступала сама, але ніяк не коментувала відсутності на сцені чоловічої половини гурту, включно з її чоловіком Валерієм Бебком.

"Чи існує гурт The Hardkiss? Існує, але десь поза Україною", – заявив він.

Оглядач порадив співачці публічно прокоментувати ситуацію й розповісти, чому гурт The Hardkiss виступає за кордоном у повному складі, а в Україні після початку повномасштабного вторгнення країни-агресора на сцену виходить лише Саніна.

"Романе, от від щирого серця – шукайте нову професію. Скучнішого блогінгу я ще не бачила. То не ваше", – відреагувала Саніна в особистій переписці.

Фото: roman__caesar / Instagram

Батурлакін у відповідь нагадав, що кілька років тому менеджер Саніної Єгор Кір'янов просив його повернутися в музичну журналістику. Блогер також додав, що коли висвітлював благодійні концерти артистки, то порад змінити сферу діяльності від неї не отримував.

Фото: roman__caesar / Instagram

Контекст:

У 2011 році разом із Бебком Саніна створила дует Val & Sanina, який незабаром перейменували на The Hardkiss. Того самого року Саніна й Бебко одружилися. Подружжя виховує сина Данила (2015).

Після повномасштабного вторгнення країни-агресора РФ в Україну Саніна багато виступає за кордоном. Син подружжя також живе не в Україні.

8 лютого 2024 року співачка анонсувала свій сольний концертний тур Україною, після чого редакція "Музвару" припустила, що чоловік артистки перебуває поза межами країни.

10 квітня гурт The Hardkiss виступив на сцені в Празі, а Бебко "навалював на гітарі".