"Сексі цицьки", "Пілотки не обморозь". 46-річна Волочкова в мікробікіні занурилася у крижану купіль

Волочкова: Крижана купіль для мене – приємне середовище, в якому відбувається очищення від будь-якого негативу

Фото: volochkova_art / Instagram

46-річна російська балерина Анастасія Волочкова 30 січня в Instagram розмістила відео, в якому показала, як занурюється у крижану купіль. У кадрі вона позувала у червоному мікробікіні.

"Вечірнє занурення в домашню крижану купіль. З усмішкою. Лід і холод мені не страшні. У мене по життю загартований дух перед проходженням випробувань, протидій, провокацій, хайпу, спроб багатьох попіаритися на моєму імені за браком свого, різних інсинуацій навколо мене і багато іншого. І взагалі я завжди сміливо йду по життю. Відкрито і чесно. Багато хто, звичайно, цим користується", – підписала вона публікацію.

"Тому крижана купіль для мене – приємне середовище, в якому відбувається очищення від будь-якого негативу. Свіже трохи, не приховую", – додала Волочкова, а також поцікавилася у підписників, як вони загартовуються.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Анастасія Волочкова (@volochkova_art)

"Сексі цицьки", – зазначив користувач alabini74.

"Я один на її соски дивився?" – запитав ruslankozacenko36645.

"Обережно, пілотки не обморозь!" – прокоментував taimer2378.

Контекст:

Волочкова – заслужена артистка РФ (2002). Кар'єру балерини розпочинала у Маріїнському театрі у 1994 році, потім із 1998-го до 2003 року працювала у Большому театрі. Після 2003 року виступає із сольними проєктами.

У мережі Волочкова часто ділиться відвертими знімками, а також демонструє вміння сідати на шпагат.

Волочкову занесено до бази сайта "Миротворець" за "свідоме порушення державного кордону України". У січні 2022 року під час зйомок передачі "Пусть говорят" на російському "Первом канале" балерина зізналася, що протягом останніх п'яти років дала в окупованому РФ Криму приблизно 60 концертів.

Із січня 2022 року вона має стосунки із лазником Сергієм Кузнєцовим, якого 2014 року в Україні  оголосили в розшук за тероризм.

Волочкова має доньку Аріадну (2005). Її батько – колишній цивільний чоловік балерини Ігор Вдовін. Пара розлучилася у 2008 році.