"Ще півтора місяця тому я важила 69 кг". Джамала розповіла про результати схуднення

Джамала: Були випробування, коли не можеш себе контролювати: хочеться і цукерок, і халви, і попкорну
Фото: jamalajaaa / Instagram
За словами української співачки Джамали, яка в січні оголосила про бажання схуднути, зараз у її раціоні "практично немає вечері".

Українська співачка Джамала 25 березня в Instagram повідомила, що за півтора місяця схудла на 6 кг.

"Мій метаболічний вік – 22 роки, моя вага – 63 кг. Пам'ятайте, не так давно я писала, що моя мета – скинути 10 кг? Ще півтора місяця тому я важила 69 кг", – написала артистка.

Джамала заявила, що досягла такого результату, дотримуючись розробленого дієтологом збалансованого харчування, у якому багато зелені. Співачка уточнила, що зараз у її раціоні "практично немає вечері".

За словами Джамали, за цей час вона пережила чимало ситуацій, коли було "складно втриматися, щоб не випити чаю з чимось солоденьким".

"Були випробування і критичними днями, коли не можеш себе контролювати: хочеться і цукерок, і халви, і попкорну", – зізналася співачка.

Джамала підкреслила, що для таких випадків у запасі має бути чорний шоколад, щоб можна було з'їсти шматочок, а ввечері співачка рекомендує випити ромашковий або м'ятний чай.

ожна з'їсти трошки горішків – фундук, мигдаль. Так, це жири, але це корисні жири", – поділилася досвідом співачка, уточнивши, що продовжує йти до своєї мети.

"Зовсім небагато залишилося", – резюмувала вона.

У січні співачка повідомила, що має намір скинути 10 кг, щоб повернутися в попередню форму. На момент публікації вага артистки становила 69 кг. За три тижні Джамала зізналася, що їй удалося скинути 800 грамів.

"Я щаслива, що можу пишатися своїми новими результатами і продовжувати шлях до заповітної десяточки!" – написала тоді артистка.