Шепелєв розповів, якою була реакція сина на новину про вагітність його нової обраниці

Шепелєв і Тулупова познайомилися 2016 року
Фото: dmitryshepelev / Instagram
За словами російського ведучого Дмитра Шепелєва, він мріє про велику сім'ю. Зараз ведучий виховує семирічного сина Платона, матір'ю якого є покійна російська співачка Жанна Фріске, і готується стати батьком удруге – його кохана, дизайнерка Катерина Тулупова вагітна. Від попередніх стосунків у неї є донька – ровесниця сина Шепелєва.

Російський телеведучий Дмитро Шепелєв повідомив, що син Платон і донька його вагітної обраниці, дизайнерки Катерини Тулупової від попередніх стосунків Лада спершу не хотіли, щоб у них з'явився брат або сестра. Про це ведучий написав 4 лютого в Instagram.

"Ми почали здалеку. Розповіли, що хочемо ще дітей. Здається, збоку мали вигляд школярів у кабінеті директора. Потім при нагоді звертали увагу на класні історії братів і сестер у книгах або кіно. Ну а потім сказали, що чекаємо. Здається, першою реакцією було: "Серйозно?" Потім діти довго реготали, поки будували підступні плани, як мучитимуть немовля. У підсумку, коли нам вдалося пояснити, що буде "ще один наш", зглянулися й зізналися, що раді", – написав Шепелєв.

За його словами, їхні з Тулуповою діти думають, що дитина народиться "років за два", але не уточнив водночас, коли мають бути пологи.

"Я мрію про велику родину. Ось наближаюся, не поспішаючи", – підсумував Шепелєв.

3 лютого Шепелєв повідомив про вагітність Тулупової. Пара разом із 2016 року. Від попередніх стосунків у Тулупової є донька Лада (2013).

Шепелєв виховує сина Платона (2013). Його мати, російська співачка Жанна Фріске померла на 41-му році життя 16 червня 2015 року після двох років боротьби з раком головного мозку. Шепелєв і Фріске мали стосунки із 2012 року. Фріске була цивільною дружиною ведучого.

У листопаді 2019 року Шепелєв розповів, що вони з Тулуповою познайомилися завдяки дітям, які ходили в один дитячий садок. Водночас стало відомо, що ведучий зробив Тулуповій пропозицію, однак після цього повідомлень про весілля не було.