Сімейство Кардаш'ян відмовилося від різдвяної вечірки вперше протягом 42 років

Хлої Кардаш'ян (у центрі) разом із сестрами вирішили відмовитися від вечірки на Різдво
Фото: khloekardashian / Instagram
За словами американської моделі Хлої Кардаш'ян, яка озвучила заяву сім'ї про скасування традиційної різдвяної вечірки, причиною відмови стала пандемія коронавірусу.

Американська модель Хлої Кардаш'ян 7 грудня на своїй сторінці у Twitter написала, що її сім'я вперше протягом 42 років ухвалила рішення відмовитися від проведення різдвяної вечірки.

Причиною відмови стала складна ситуація, пов'язана з пандемією коронавірусу.

"Це сумно, але здоров'я і безпека зараз понад усе! До пандемії необхідно ставитися серйозно", – резюмувала вона.

Як повідомляє таблоїд People, у Каліфорнії, де проживає більшість родичів Кардаш'ян, у минулі вихідні набула чинності постанова, що забороняє проведення будь-яких заходів, якщо на них будуть присутні представники більш ніж однієї сім'ї.

Спалах коронавірусної інфекції виник наприкінці 2019 року в Китаї. 11 березня 2020 року Всесвітня організація охорони здоров'я оголосила поширення коронавірусу пандемією.

У світі станом на ранок 8 грудня коронавірус SARS-CoV-2 підтвердили у 68,34 млн осіб, 1,55 млн хворих померли. Про це свідчать дані американського Університету Джонса Гопкінса, що відстежує поширення захворювання.

У США кількість тих, хто заразився, перевищила 15,1 млн осіб, із яких понад 286 тис. хворих померли.

У Хлої Кардаш'ян є рідні сестри Кім, Кортні та брат Роб, а також єдиноутробні сестри Кендалл та Кайлі Дженнер.

Їхня мати – американська бізнесвумен Кріс Дженнер.

Зведені брати Бартон Дженнер, Брендон Дженнер і Броуді Дженнер, а також зведена сестра Кейсі Дженнер – діти другого чоловіка Кріс Дженнер Брюса Дженнера від попередніх шлюбів.

У вересні 2020 року сім'я Кардаш'ян оголосила про закриття свого реаліті-шоу "Сімейство Кардаш'ян" (Keeping Up with the Kardashians) 2021 року.