Скільки коштує зустріти Новий рік у ресторані й де співатимуть Полякова з Барських

Вартість зустрічі Нового року в ресторані стартує від 1000 грн
Фото: depositphotos.com
Виступ української співачки Олі Полякової анонсували відразу два київські заклади, а Барських виступить в одному зі столичних ресторанів.

У ніч із 31 грудня на 1 січня заклади громадського харчування в Україні як виняток працюватимуть до 7.00. Видання "ГОРДОН" вивчило ціни і новорічні програми у відомих ресторанах Києва, Харкова та Львова.

Українська співачка Оля Полякова в новорічну ніч виступить відразу у двох місцях. Її виступ анонсував київський ресторан Bakarra. Вартості повного пакета послуг у вільному доступі не вказано.

Організатори свята обіцяють відвідувачам "ексклюзивний безпечний формат" зустрічі Нового року з персональними привітаннями від Діда Мороза та Снігуроньки.

Також у новорічну ніч виступ Полякової анонсували на 22.00 на на льодовій арені Osocor Winter Residence. Вартість квитка стартує від 1000 грн.

Український співак Макс Барських привітає 31 грудня гостей київського ресторану Alaska. Вартість місця за новорічним столом організатори рекомендують уточнювати в особистій переписці.

Зустріч Нового року в київському ресторані Eshak коштуватиме залежно від розташування столика від 1500 грн до 3000 грн. Організатори вечірки обіцяють показати шоу ілюзіоністів, виступ гурту Rubtsova Band, а також запросили Діда Мороза і Снігуроньку.

Харківський Kharkiv Palace Hotel пропонує відвідувачам зустріти Новий рік на території ресторанного комплексу за 4500 грн. Гостей розважатиме дует Pika Love і ведучі Black Jack і Настя Демідова.

Харківський ресторан Panorama анонсував вечірку у форматі балу-маскараду і виступ харківського музичного колективу Happy Time. Вечірка розпочнеться о 18.00. Вартість бронювання столика на людину у вільному доступі не вказано.

Ресторан Nikas у новорічну ніч попри зняття обмежень не працює – його закриють о 22.00. Ось таке оголошення розмістили на сторінці закладу в Instagram.

Львівський ресторан De Luxe Party в новорічну ніч пропонує гостям повноцінну концертну програму за участю ведучих, стендів-коміків, балету й живої музики. Вартість участі в заходах адміністрація закладу озвучує в особистих повідомленнях.

Ресторан Cosa Nostra анонсував секретну вечірку з концертною програмою і ведучим. Вартість участі становить від 2000 грн до 2500 грн.

Під час карантину багато ресторанів відмовилося від проведення корпоративів у новорічну ніч, запропонувавши своїм клієнтам доставляння новорічних закусок.