"Скільки сексу", "Пощастило якомусь дядькові". Мейхер у боді та пуантах захопила "стрункими ногами"

Мейхер: Наше майбутнє – це впевненість у вчинках, думках, мріях, події, що залишили яскравий відбиток минулого
Фото: nadyameiher / Instagram
Українська співачка, акторка й дизайнерка Надія Мейхер 30 травня опублікувала в Instagram чорно-біле фото, на якому зображена в боді, стоячи на пуантах.

"Наше майбутнє – це впевненість у вчинках, думках, мріях, події, що залишили яскравий відбиток минулого. Але навіть якщо щось не збувається, головне, проаналізувати, відчути – це тому, що не вистачало впевненості, або тому, що вам було надано цікавіший шлях. Це не означає, що він буде легшим, але це означає, що він дасть можливість не тільки максимально розвинути потенціал, але дістати справжнє задоволення, а тим, хто спостерігає, – поштовх і натхнення", – написала вона.

"Скільки сексу", – оцінили фото підписники.

"Ноги стрункі", – зазначили фоловери.

"Пощастило якомусь дядькові. Яка красуня", – прокоментували користувачі мережі.

Контекст:

Мейхер народилася 1982 року в Хмельницькій області. Після закінчення Хмельницького педагогічного училища вступила до коледжу імені Ушинського при Київському університеті імені Грінченка на факультет англійської мови, а 2000 року дебютувала як солістка гурту "ВІА Гра", пропрацювавши в колективі з перервами до 2011 року.

Після того, як покинути гурт, артистка оголосила про початок сольної кар'єри. Співачка також знімається в кіно й розвиває власний бренд одягу Meiher by Meiher.

Мейхер одружена з російським бізнесменом, гендиректором російської компанії Melon Fashion Group Михайлом Уржумцевим. Вони одружилися 2014 року. У пари є двоє доньок: Анна (2012) і Марія (2015).

Мейхер також виховує сина Ігоря (2002), якого народила у стосунках з українським бізнесменом Олександром Ліщенком.