Собчак розповіла, як "спостерігала" секс Віторгана та Судзіловської

Собчак: У мене був дивовижний новий сексуальний досвід: спостерігати в залі, разом із іншими людьми, на великому екрані за тим, як чоловік пристрасно цілує іншу жінку та займається з нею сексом
Фото: xenia_sobchak / Instagram

Телеведуча Ксенія Собчак відвідала прем'єру фільму "Яна і Янко", у якому її чоловік, актор Максим Віторган, бере участь в інтимних сценах з актрисою Олесею Судзіловською.

Телеведуча Ксенія Собчак назвала перегляд фільму за участю свого чоловіка, актора Максима Віторгана, в інтимних сценах "новим сексуальним досвідом". Пост вона оприлюднила в Instagram.

"На прем'єрі фільму "Яна і Янко" у мене був дивовижний новий сексуальний досвід: спостерігати в залі, разом із іншими людьми, на великому екрані за тим, як чоловік пристрасно цілує іншу жінку та займається з нею сексом. Здавалося, багато чого в житті було, а такого – ніколи", – зізналася Собчак.

Вона додала, що від нервового зриву її врятувало те, що партнерка чоловіка в кадрі, актриса Олеся Судзіловська, у фільмі була схожа на "улюблену Робін Райт".

"Я розумію чоловіка: тут і я б не втрималася. І в цій сцені вона була на п'ятому місяці вагітності (не від мого, начебто)", – написала Собчак.

Собчак і Віторган одружилися 1 лютого 2013 року. Для Собчак це перший шлюб, для Віторгана – третій. Від першого шлюбу з актрисою Вікторією Верберг у нього є двоє дітей: донька Поліна та син Данило.

8 листопада 2016 року в подружжя народилася перша спільна дитина, син Платон.