Соловій, яка залишилася винна Вакарчуку $27 тис., пояснила, чому між ними не буде конфлікту, як у Козловського з Кондратюком

Соловій припинила співпрацю з Вакарчуком восени 2023 року
Скріншот: Це Ніхто Не Буде Дивитись / YouTube

Українська співачка Христина Соловій після розірвання контракту зі своїм експродюсером Святославом Вакарчуком залишилася винна йому $27 тис. (приблизно 1,1 млн грн). Про це вона заявила в інтерв'ю, яке 18 липня опублікували на YouTube-каналі української журналістки Емми Антонюк.

"Нещодавно Вакарчук оновив декларацію, і там ідеться, що у 2023 році він тобі позичив $27 тис. Цікаво, на що?" – поцікавилася у співачки журналістка.

"Це мій борг. Це не секрет, що я була досить довго під його продюсуванням. І кошти, які я використовувала на свою творчість, а саме кліпи, записи пісень, – коли я розірвала з ним контракт, це сума, яка залишилася, і я йому винна її. Я маю обов'язково її повернути", – сказала Соловій.

Співачка зазначила, що зараз в неї немає таких грошей, але вона зможе їх вчасно повернути.

"А це може розв'язатися в таку історію, як між [українським співаком Віталієм] Козловським і [його експродюсером Ігорем] Кондратюком?" – уточнила Антонюк.

"У жодному разі, – запевнила співачка. – Я дуже вдячна, що він став тією людиною... Хоча я хотіла від нього набагато більше. Я хотіла, щоб він включався у творчий процес і якось комунікував зі мною більше. Але потім це перейшло в якийсь такий... кредит для мене".

Контекст:

Христина Соловій стала відомою після участі в шоу "Голос країни" 2013 року. Її тренером був Вакарчук. Згодом він став продюсером артистки. Восени 2024 року Соловій заявила, що завершила співпрацю з Вакарчуком.