Солнцев: Тарзан із початку війни видавав пости на підтримку російської агресії. Йому за це багато не платили. Кому потрібен цей старий яйцетряс?

Тарзан і його дружина Наташа Корольова є в базі сайта "Миротворець"
Скріншот: Наташа Королева / YouTube
Російський шоумен, зірка реалітішоу "Дом-2" Рустам Солнцев, який живе у США, в інтерв'ю засновнику інтернет-видання "ГОРДОН" Дмитрові Гордону висміяв чоловіка російської співачки українського походження Наташі Корольової – російського стриптизера Тарзана, який у соцмережах за гроші підтримав президента країни-агресора РФ Володимира Путіна й напад Росії на Україну.

"[Тарзан] із початку війни видавав ці пости [на підтримку російської агресії проти України]. Йому за це багато не платили. Це не були мільйони рублів, як, припустімо, у великих персон за постик. Ні, ціна цьому копійчана. 50100 тис. руб. Кому потрібен цей старий яйцетряс? Це взагалі незрозуміло", – зазначив шоумен.

У цьому самому інтерв'ю Солнцев розповів, як саме влада РФ пропонує російським знаменитостям гроші за пости на підтримку Путіна й війни.

Відео: В гостях у Гордона / YouTube

Контекст:

Тарзан (Сергій Глушко) публічно підтримав російську агресію щодо України. Його занесли до бази сайта "Миротворець".

Наташу Корольову також занесли до бази сайта "Миротворець" за свідоме порушення державного кордону України з метою проникнення в тимчасово захоплений російськими окупантами Крим і співучасть у пропагандистських заходах.