"Сортуєш сміття? Зніми це". Потап оголосив челендж, пообіцявши NFT-картки за відео викинутого у спеціальні урни пластику

Потап: Допоможи природі і самосвідомості оточення своїм прикладом!
Фото: realpotap / Instagram
Український співак і продюсер Потап (Олексій Потапенко) 11 червня в Instagram анонсував проведення челенджу, учасники якого зможуть отримати NFT-картки в обмін на викинуті у спеціальні урни пластикові пляшки.

Артист як приклад записав жартівливе відео, показавши, як викидає пластикову пляшку у призначену для цього урну.

"Ти вважаєш себе сучасною людиною? Сортуєш сміття? Їздиш на електрокарі, велику, самокаті? Прояви себе в моєму челенджі, допоможи природі і самосвідомості оточення своїм прикладом! Зроби як я! Це дуже просто – викинь пластикову пляшку в урну. Зніми це на відео, виклади в Insta, Tiktok, Facebook", – закликав Потап.

За словами артиста, у публікаціях необхідно також вказати сторінку співорганізатора челенджу – компанію My Impact Power.

За розміщення роликів учасники отримуватимуть бали, за допомогою яких зможуть виграти призи у вигляді NFT-карток.

"NFT-лоти готують найкращі артисти з усього світу. Перші п'ять карток для My Impact Power зробили в колаборації з Потапом. NFT-картки випускають в обмеженій кількості", – ідеться в публікації на сторінці співорганізаторів челенджу.

Контекст:

Потап (справжнє ім'я Олексій Потапенко) народився 1981 року в Києві. Він закінчив Національний університет фізичного виховання і спорту, здобувши професію вчителя фізкультури і тренера з водного поло та плавання. Пізніше Потапенко навчався в Київському національному політехнічному університеті, ставши після закінчення магістром економічних наук, підприємницької діяльності та аудиту.

З 2006-го до 2017 року Потап виступав зі співачкою Настею Каменських у дуеті "Потап і Настя". Наприкінці 2017-го вони повідомили про припинення діяльності цієї групи. 23 травня 2019 року Потап одружився з Каменських.

У січні 2021 року Потап заявив про намір записати сольний альбом. Першу пісню "Ровно" з альбому "Без рекламы" презентовано 21 травня, а затиждень відбулася прем'єра другої композиції "Кровь і любовь".