Spice Girls анонсували прем'єру нового альбому після 14-річної паузи

Британський гурт Spice Girls було створено 1994 року
Фото: spicegirls / Instagram
Британський гурт Spice Girls анонсував прем'єру нового альбому, присвяченого 25-річчю дебютної композиції колективу Wannabe. Про це 14 червня повідомляють на офіційній сторінці колективу в Instagram.

"Wannabe – 25! На честь святкування ми випускаємо обмежений випуск вінілу і касет, що охоплює: Wannabe (оригінальний сингл), Wannabe (ремікс Junior Vasquez), Wannabe (демо) і трек Feed Your Love, якого раніше не випускали", – ідеться в релізі.

Прем'єру нового треку заплановано на 9 липня, а касети і вініл з'являться у продажу з 23 липня.

Контекст:

Британський гурт Spice Girls було створено 1994 року. До складу гурту увійшли співачки Мел Сі, Мел Бі, Емма Бантон, Джері Галлівелл і Вікторія Адамс. У липні 1996 року колектив презентував дебютний сингл Wannabe, який став хітом і зробив гурт популярним. У лютому 2008 року гурт дав останній концерт, а його учасниці після розпаду колективу зайнялися сольними кар'єрами.

У 2012-му колектив об'єднувався для виступу на Олімпійських іграх у Лондоні. У 2019 році учасниці, крім Вікторії Бекхем, возз'єдналися і вирушили в тур Великобританією.

Дискографія гурту складається з трьох студійних альбомів, одного збірника, 11 синглів і 16 відеокліпів. Презентація останнього альбому Greatest Hits відбулася в листопаді 2007 року.