"Наспілкувалися". Бадоєв прокоментував інформацію про вагітність Романової від Барських

Барських давно знайомий із Романовою
Фото: max_barskih / Instagram

Український режисер Алан Бадоєв, коментуючи інформацію про вагітність колишньої учасниці гурту "ВІА Гра" Міші Романової, заявив, що вона часто спілкується зі співаком Максом Барських.

Український кліпмейкер Алан Бадоєв, продюсер співака Макса Барських, журналістам каналу М1 сказав, що дізнається у співака Макса Барських, чи не від нього вагітна колишня учасниця групи "ВІА Гра" Міша Романова, передає Viva!.

"Та ні, це неможливо, це якийсь жарт, напевно. Але зараз інтерв'ю закінчиться, і я піду та зателефоную Максу. Я давно не бачив Мішу, оскільки у "ВІА Гри" дуже щільний гастрольний графік, але вона дуже часто спілкується з Максом. Наспілкувалися..." – сказав він.

25 березня Міша Романова в Instagram заявила, що покидає "ВІА Гру".

"Найголовніше покликання жінки – це любов. І часом вона потребує твердого рішення. На деякий час артист у мені поступився жінці... Тому я йду з групи, але залишаю у ній частинку своєї душі", – написала виконавиця.

Макс Барських і Міша Романова разом знімалися для журналу XXL.

Вони разом проводили відпочинок у серпні 2017 року.

Барських і Романова знайомі зі школи. Вони разом переїхали з Херсона до Києва. У них був роман під час навчання на першому курсі естрадно-циркового училища.