Співачка Приходько назвала Потапа своїм головним розчаруванням

Приходько про Потапа: Він і приїхав сюди лише тому, що в нього почалися зйомки на одному з каналів
Фото: Анастасія Костянтинівна / Facebook
Українська співачка Анастасія Приходько 3 листопада в ефірі радіо "Люкс ФМ" назвала свого колегу, українського співака Потапа своїм головним розчаруванням.

"Коли він почав давати інтерв'ю про те, що в Іспанії його записали в тероборону в Україні, – це вже повна ахінея. Він і приїхав сюди лише тому, що в нього почалися зйомки на одному з каналів", – заявила Приходько.

Контекст:

За п'ять днів до війни Потап разом із дружиною, українською співачкою Настею Каменською виїхав до Іспанії.

17 серпня співачка повідомила, що повернулася до України. Каменських не коментувала місцеперебування чоловіка, а на публічних заходах в Україні з'являлася сама. Наприкінці серпня дружина Потапа зізналася, що її чоловік залишається за кордоном. Він повідомив про своє повернення в Україну 15 вересня в ефірі каналу "1+1", а 12 вересня стало відомо, що у жовтні відбудеться прем'єра нових епізодів шоу "Голос країни" за його участю.  

Українські артисти неодноразово коментували позицію Потапа, закликаючи його повернутися додому й допомагати українським захисникам.

У вересні Потап зізнався, що попросив батька записати його в один із підрозділів тероборони. 3 жовтня співак оприлюднив відповідний контракт, підписаний Міністерством оборони України у березні 2022 року.