"Справжня жінка". Мейхер знялася без бюстгальтера. Фото

Мейхер засвітила фігуру з різних боків
Фото: meiherbymeiher / Instagram
40-річна українська співачка Надія Мейхер 20 червня на Instagram-сторінці свого іменного бренда одягу Meiher by Meiher опублікувала знімки, для яких позувала у сукні з квітковим принтом.

Актриса, яка зналася раніше у сукні, що розвивається на вітрі, продемонструвала глибокий викат на спині та відсутність бюстгальтера.

Презентований одяг вона описала як сарафан із батисту.

"Ця модель, ця жінка – втілення досконалості. Справжня жінка", – прокоментував підписник pentakilman.

Контекст:

Мейхер народилася 1982 року у Хмельницькій області. Після закінчення Хмельницького педагогічного училища вступила до коледжу імені Костянтина Ушинського Київського університету імені Бориса Грінченка на факультет англійської мови, а 2000 року дебютувала як солістка групи "ВІА Гра", у якій пропрацювала з перервами до 2011 року. Після виходу з гурту співачка оголосила про початок сольної кар'єри.

Мейхер має трьох дітей. 15 серпня 2002 року вона народила сина Ігоря від бізнесмена Олександра Ліщенка. 23 березня 2012 року у шлюбі з російським бізнесменом Михайлом Уржумцевим у співачки народилася донька Ганна, а 17 жовтня 2015-го – Марія.

Мейхер займається волонтерською діяльністю після нападу РФ на Україну.

Чоловік співачки, російський бізнесмен Михайло Уржумцев називав війну РФ проти України "подіями, які відбуваються", уникаючи засудження або підтримки російської агресії.