Стало відомо, чому дружина принца Вільяма ляснула його по сідницях на червоній доріжці премії BAFTA 2023

Принц і принцеса Уельські виховують трьох дітей
Фото: princeandprincessofwales / Instagram
Експерт із читання по губах Джеремі Фрімен в інтерв'ю таблоїду Mirror розповів, який, на його думку, діалог був перед тим, як принцеса Уельська Кетрін на публіці ляснула свого чоловіка, принца Вільяма по сідницях.

Цей момент потрапив в об'єктиви камер і його було розтиражовано у мережі. Інцидент, який став вірусним у мережі, стався 19 лютого на червоній доріжці церемонії вручення премії BAFTA 2023.

У кадрі видно, як увагу дружини принца Вільяма привертає компанія людей. Проходячи повз неї, вона озирається на них, а потім щось із усмішкою каже чоловіку, який вдає, що ігнорує цих людей. Почувши його відповідь, принцеса Уельська ляскає чоловіка по сідницях.

На думку Фрімена, дружина принца Вільяма запитала його: "Як ти це пропустив?" Він перепитав: "Що?" У відповідь на це принцеса Уельська, вважає Фрімен, сказала: "Припини ігнорувати".

"Ігнорувати кого?" – уточнив принц Вільям і вже цієї миті дружина ляснула його по сідницях.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Vogue (@voguemagazine)

Контекст:

Принц Вільям познайомився з майбутньою дружиною Кейт Міддлтон у 2001 році під час навчання в Сент-Ендрюському університеті. За два роки після знайомства між ними почалися романтичні стосунки. У 2010 році стало відомо, що принц Вільям одружується зі своєю обраницею. Весілля відбулося у квітні 2011-го.

У шлюбі в пари народилося троє дітей: принц Джордж (2013), принцеса Шарлотта (2015) і принц Луї (2018).