Стало відомо, як сини Брітні Спірс ставляться до її нареченого

Брітні Спірс називає синів – Шона та Джейдена, а також нареченого Сема Асгарі – "мої хлопчики"

Фото: prestonandjayden / Instagram

Сини американської співачки Брітні Спірс – 16-річний Шон та 15-річний Джейден – схвалюють стосунки мами із 27-річним американським фітнес-тренером Семом Асгарі, і майбутній вітчим їм теж подобається. Про це 11 січня американському таблоїду Hollywood Life ексклюзивно повідомило джерело із близького оточення співачки.

"Хлопчики такі щасливі, що їхня мама здобула свободу. Шон і Джейден знають, як сильно Сем любить Брітні. Останнім часом вони дуже зблизилися і часто тусуються з ним", – цитує видання інсайдера.

Також у публікації наголошують, що Брітні називає нареченого та синів "мої хлопчики" і впевнена, що вони завжди любитимуть її та захищатимуть.

Контекст:

Спірс народила Шона 2005 року, Джейдена – 2006-го. Їхнім батьком є танцюрист і репер Кевін Федерлайн, із яким 2006 року співачка розлучилася. Спершу пара мала спільну опіку над дітьми, проте 2007 року Спірс втратила право опіки після того, як з'ясувалося, що вона вживає наркотики.

У січні 2008 року Спірс відмовилася добровільно віддавати дітей ексчоловіку після закінчення часу дозволеного судом відвідування. Тоді до неї викликали поліцію, а саму співачку госпіталізували. Після цього випадку Федерлайн домігся заборони відвідування нею дітей. 25 лютого адвокат Федерлайна повідомив, що колишнє подружжя уклало угоду, яка дає Спірс змогу знову зустрічатися зі своїми дітьми. Того ж року Спірс визнали тимчасово недієздатною і опіку над нею передали її батькові. Опікунство батька тривало до 29 вересня 2021 року.

За два тижні до цього бойфренд Спірс, стосунки з яким тривали із 2016 року, зробив їй пропозицію вийти заміж. Для співачки цей шлюб буде третім, а для її обранця – першим. Асгарі народився в Тегерані в багатодітній сім'ї. Коли йому виповнилося 12 років, він разом із батьком емігрував до Лос-Анджелеса (США).